Vyhledávání

fotky z testovacích her hry MIDWAY

20.09.2012 00:05

Přeneseme se do Pacifiku roku 1943 a sehrajeme největší a rozhodující bitvu na pacifickém bojišti, která znamenala obrat ve válce a přechod strategické iniciativy  do rukou američanů. Ve hře budete velet vskutku impozantním flotilám, složeným z bitevních lodí, křižníků, torpédoborců, minolovek, ponorek a hlavním trimfem budou letadlové lodě s letadly, jako hlavní úderná síla. Transportní lodě budou převážet vaše pozemní invazní jednotky, které bude třeba chránit před ponorkami a leteckými útoky. Hra je postavená na enginu Velké námořní války a je s ní plně kompatibilní. Jako admirál budete postaveni před úkol postavit z dostupných jednotek a finančních prostředků flotilu dle svého uvážení, vyplut s ní na moře a utkat se s protivníkem, o kterém nebudete mít jasnou představu, čím vlastně disponuje. Jako japonec budete tlačeni i časem, neboť americký průmysl je neskonale výkonější a brzy pocítíte materiální převahu USA.

na první fotce je celkový pohled na rozehranou hru

Zde vidíme atol Midway s americkou základnou, přístavem a letištěm, taky vpravo zaminované okoli ostrova

Japonská letadlová loď Zuikaku, v pozadí flotila doprovodných lodí

Letecká bitva kolem japonské bitevní lodi Nagato, americké letadla se musí nejdříve vypořádat s leteckou ochranou japonců

Lehký křižník Oakland doprovází minolovku Excel při minování přístupů k atolu

Japonské těžké křižníky čekají v přístavu jako záloha

A na závěr celkový pohled na blížící se japonské invazní loďstvo, americká letadlová loď Lexington v popředí se drží z dosahu japonského letectva

Tak to je malá ochutnávka pro všechny fandy námořních bitev a pro nedočkavé doporučujeme koupit hru PQ-17, kde se seznámí se základními postupy velení jednotek a flotil, které pak budou moci použít i ve hře Midway.

Momentálně se pracuje na doladění pravidel, které budou již v jádru základními pravidly pro Velkou námořní válku a tedy jejich zvládnutí bude nutnou vstupenkou do admirálského klubu, termín vydání bychom rádi oznámili do Vánoc.

Zpět

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode E-shop